Meest gestelde vragen

HET LUKT MIJ NIET OM IN TE LOGGEN. WAT MOET IK DOEN?

Inloggen is mogelijk zodra je trainer in het PHP systeem een account voor je heeft aangemaakt. Zodra dat gebeurd is ontvang je daarvan een bevestigingsmail met daarin een link om mee in te loggen. Heb je deze bevestigingsmail gemist? Geen probleem! Je kunt ook inloggen door direct het mailadres en het password in te vullen die je aan je trainer hebt doorgegeven. Indien je het password niet (meer) weet kun je klikken op 'wachtwoord vergeten' en ontvang je een berichtje om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Let op! Het password is hoofdletter gevoelig.


IK KAN DE VRAGENLIJST NIET OPENEN?

Zodra jouw trainer je meetgegevens heeft ingevoerd in het systeem maakt het systeem de vragenlijst voor je aan. Hiervan ontvang je een bevestigingsmail in je mailbox met een link om mee naar de vragenlijst te gaan. Heb je die mail gemist? Geen probleem! De vragenlijst staat altijd klaar in je account zodra de meetwaarden in het systeem zijn ingevoerd dus je kunt ook gewoon inloggen in je account en in het menu aan de linkerzijde op "vragenlijst" klikken. 


IK KAN GEEN FOTO'S UPLOADEN?

Je kunt alleen foto's uploaden met de extensies: jpeg en gif. Kies eerst de foto en klik daarna op 'uploaden'. Om een foto bij je meting te plaatsen dien je eveneens op de foto te klikken om het deel van de foto te kiezen welke bij de meting moet worden weergegeven. Druk daarna op 'crop image'.


IS PERSONAL HORMONAL PROFILING WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD?

Het beïnvloeden van de hormoonhuishouding o.b.v training, voeding en supplementen is al jaren HET onderwerp bij diverse wetenschappelijke onderzoeken. Personal Hormonal Profiling maakt gebruik van de laatste wetenschappelijke studies op het gebied van voeding, training en supplementen.


KAN IK MIJN HUIDIGE TRAINING COMBINEREN MET MIJN PERSONAL HORMONAL PROFILE?

Dit hangt af van jouw Personal Hormonal Profile. Fysieke training heeft een grote impact op de verschillende hormoonspiegels in het lichaam. Sommige trainingen kunnen jouw profiel dus ook negatief beïnvloeden. Neem hiervoor contact op met jouw Personal Hormonal Profiler.


KAN IK MIJN PROGRAMMA OOK VOLGEN ZONDER PERSONAL TRAINER?

Het is mogelijk om het programma zelfstandig te gaan volgen. Om echter optimaal resultaat te behalen is het beter om tenminste 1 keer (de eerste keer) een afspraak te maken met jouw Personal Hormonal Profiler. Deze kan je helpen om de parameters goed te begrijpen en eventueel doelgerichte aanpassingen maken in het trainingsschema wanneer hij ziet dat dat noodzakelijk is.


KAN IK OOK ANDERE SUPPLEMENTEN GEBRUIKEN?

Dat hangt af van je Personal Hormonal Profile. Sommige supplementen kunnen jouw profiel negatief beïnvloeden. Mocht je hierover vragen hebben adviseren we je om contact op te nemen met je Personal Hormonal Profiler.


KAN IK PERSONAL HORMONAL PROFILING OOK GEBRUIKEN OM MEER SPIERMASSA OP TE BOUWEN?

Absoluut. Als jouw hormonale balans wordt hersteld kun je gemakkelijk zowel je vetverbranding optimaliseren als in spiermassa toenemen. Mits dit natuurlijk gewenst is! Neem hiervoor contact op met je Personal Hormonal Profiler.


MIJN GEWICHT BLIJFT HETZELFDE MAAR VOOR DE SPIEGEL BEN IK EEN STUK SLANKER. KAN DAT?

Als je lichaam hormonaal in balans komt is het in veel gevallen mogelijk dat je in spiermassa toeneemt en je mede daardoor veel vetmassa verliest. Een kilo spiermassa neemt echter maar 25% van de ruimte in ten opzichte van een kilo vetmassa. Hierdoor blijft je gewicht hetzelfde maar kun je inderdaad verminderen in omvang en ja,.... dus ook specifiek centimeters verliezen op jouw probleem gebieden!


WANNEER MOET IK EEN VOLGENDE METING DOEN?

Wij adviseren om de volgende meting na 4 tot 6 weken te doen. Eerder heeft geen toegevoegde waarde omdat het lichaam deze tijd nodig heeft om zich aan te passen.


IK HERKEN MIJZELF NIET IN DE HORMONALE DISBALANS VAN MIJN SCHEMA?

Dat kan. Dit kan komen omdat het profiel een weergave is van de onderliggende oorzaak van je 'probleem' en dat kan iets heel anders zijn dan de uiteindelijke fysieke gevolgen van je 'probleem' die je zelf in de spiegel ziet. Daarbij zijn de genoemde symptomen en oorzaken slechts veel voorkomende voorbeelden maar die hoeven niet exact in die vorm voor jou te gelden. 

Meestal herkennen mensen zich wel in de uitslag van de meting en/of in de toelichting van de trainer. Het profiel is echt gebaseerd op zowel de vragenlijst als de meting dus wanneer die nauwkeurig zijn ingevoerd geeft het profiel ook exact de hormonale status van jouw lichaam weer. Het is daarom wel aan te raden om het PHP advies op te volgen voor een optimaal resultaat.


HOE KAN IK MIJN TRAINER EEN EMAIL STUREN?

Klik nadat je bent ingelogd in je eigen account op de link 'Uw Trainer'. Daar worden het email-adres en het telefoonnummer van jouw trainer weergegeven. 


WAAR KAN IK DE SUPPLEMENTEN BESTELLEN?

Je kunt de supplementen bestellen via je personal trainer of de persoon die jouw Personal Hormonal Profile heeft afgenomen. Indien diegene de producten niet kan leveren kun je ze ook zelf bestellen op http://shop.overloadworldwide.nlDe voordelen van MijnPHP

Daarom gingen al meer dan 10.000 mensen jou voor

trainingsschema
online account
supplementenschema
resultaat
voedingsschema
Meer info