Slanker, Strakker, Energieker of gewoon lekkerder in je vel?!

Al duizenden mensen gingen je voor…..

De visie achter Personal Hormonal Profiling

een 12-punts huidplooimeting

Of het nou uit eigen ervaring is of omdat we het om ons heen zien, iedereen weet dat er een direct verband bestaat tussen ouder worden, onze gezondheid en de samenstelling van ons lichaam. Aangezien het met name onze hormonen zijn die bepalen hoe wij ons voelen, hoe we presteren en hoe we eruit zien, kunnen we dus stellen dat de meeste veranderingen die ons lichaam ondergaat hormonaal bepaald zijn. Niet alleen naar mate we ouder worden maar bij iedereen, gedurende ons hele leven.

Ook de vetopslag in ons lichaam is hormonaal bepaald. De hoeveelheid vet die op een bepaalde plaats in het lichaam wordt opgeslagen is afhankelijk van iemands hormonale profiel. Iedereen kent het wel,... dames met een smalle taille en de bredere heupen en vollere bovenbenen en relatief slanke mannen met toch een zwembandje of bierbuik. Dit zijn tekenen van een hormonale disbalans. 

Nu we weten dat onze vetopslag hormonaal bepaald is, en we tegelijk weten dat we onze hormonen met voeding, suppletie en fysieke training kunnen beïnvloeden, weten we dus ook dat we invloed kunnen hebben op de hoeveelheid- en de lokatie(s) van onze vetopslag.

Dit is exact waar Personal Hormonal Profiling™ zich op richt!

“PHP is een gepatenteerde methode waarmee op een natuurlijke manier invloed kan worden uitgeoefend op onze hormoon huishouding”.
Met deze unieke methode is het mogelijk om zowel onze vitaliteit als onze (sport)prestaties en onze ‘look’ (vetopslag) te verbeteren. Zelfs het aanpakken van de specifieke probleemgebieden door plaatselijk vet te verliezen is met PHP mogelijk.

Wil jij zelf de voordelen van mijnPHP ontdekken?

gratis & vrijblijvend

Meld je dan nu gratis en vrijblijvend aan voor het mijnPHP 21 dagen programma en herontdek jezelf de komende 21 dagen!

Ik meld me aan
schrijf je nu in voor het MijnPHP 21 dagen programma!

Hoe werkt het?

gezondheid is de basis van mijnphp

Wanneer je start met het GRATIS 21 dagen programma ontvang je 21 dagen lang een e-mail met daarin stap-voor-stap uitleg over het  inplannen van je voeding, het correct uitvoeren van de trainingen en het aanpassen van je levensstijl. Dit alles met als doel om hiermee de verschillende hormonen in het lichaam in balans te brengen.

Echter, wanneer je ervoor kiest om een volledig op jouw hormonale disbalans afgestemd protocol te laten maken kun je contact opnemen met een gecertificeerde PHP Practitioner in jouw buurt. Deze PHP Practitioner zal op 12 verschillende plekken op het lichaam een huidplooimeting afnemen. De verhouding tussen de verschillende huidplooimetingen geeft een beeld van de hormonale situatie c.q. disbalansen. 

Uit die metingen kan worden afgeleid welk hormoon op dat moment het meest uit balans is en (mede)veroorzaker is van ‘de klacht’. Op basis van die meetgegevens, in combinatie met een door de klant in te vullen vragenlijst, zal het uitermate geavanceerde software-systeem achter PHP worden ingezet. Dit systeem zal d.m.v. de nodige berekeningen tot een heel specifiek en persoonlijk protocol komen.

Na 4 - 6 weken zal deze procedure worden herhaald om de vorderingen in kaart te brengen en te kijken of er iets dient te worden bijgesteld. Mogelijk is de in eerste instantie geconstateerde disbalans dusdanig goed ‘bijgetrokken’ dat het zinvol is om e.e.a. aan te passen. Mogelijk voert op dat moment een andere disbalans de boventoon en zal daar op gericht gaan worden. 

Vergelijk het met het laag voor laag afpellen van een ui.... zo zal hormoon voor hormoon (op een natuurlijke wijze!) in balans gebracht worden, terwijl voor de spiegel meer en meer het gewenste resultaat zichtbaar wordt.De voordelen van MijnPHP

Daarom gingen al meer dan 10.000 mensen jou voor

trainingsschema
online account
supplementenschema
resultaat
voedingsschema
Meer info