gewichtsverlies, vitaliteit en verjonging

About Us

Het gepatenteerde Personal Hormonal Profiling™ concept is eigendom van Overload Worldwide™.

Overload Worldwide™ is een CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut en is inmiddels DE nieuwe standaard in de wereld van fysieke training!

Geboren vanuit passie en inmiddels uitgegroeid tot een ‘begrip’ in de wereld van training, revalidatie, voeding & supplementen, en alles wat met een gezond menselijk fysiek te maken heeft. Jarenlang wereldwijd opgedane kennis bij diverse experts en een achtergrond als sportfysiotherapeut en krachttrainer bij het Ned. Korps Mariniers vormen de basis van het Overload Certification Program waar het Personal Hormonal Profiling™ concept deel van uit maakt. 

Vanwege de ongekende resultaten die dankzij deze kennis en ervaring werden behaald bij het begeleiden van (top)sporters ontstond het idee om een uniek opleidingsinstituut op te zetten. En met groot succes,…… het niveau van het Overload opleidingstraject is nog nergens binnen de grenzen van Europa te vinden.

Al sinds 2008 hebben talloze deelnemers mogen ervaren hoe het Entire Program van Overload Worldwide™ alles biedt wat nodig is om je werkelijk te kunnen onderscheiden in de wereld van fysieke training. Niet alleen voor trainers, therapeuten, artsen en wetenschappers biedt dit jonge dynamische bedrijf revolutionaire modules, maar ook wanneer je graag volledig om zou willen scholen of van je passie je beroep zou willen maken ben je bij Overload Worldwide™ aan het goede adres.
Overload Worldwide™ staat vooral bekend om het leveren van ongekende resultaten in zeer korte tijd!


Met name vanwege die brede kennis, de totaal eigen visie, de enorme veelzijdigheid en de unieke technieken die worden toegepast, wordt de expertise van Overload Worldwide™veel gevraagd door topsporters in wedstrijd voorbereiding, maar ook door (Fysio)therapeuten, Personal Trainers, en sportscholen voor o.a. het behandelen van blessures, het begeleiden van revalidatietrajecten en het schrijven van voedingsadviezen en sport-specifieke trainingen.
Zo verzorgt Overload Worldwide™ o.a. ook trainingen voor diverse korpsen van politie, brandweer, marine, en speciale eenheden van Defensie.

Naast het CRKBO geregistreerde opleidingsinstituut is Overload Worldwide™ tevens oprichter van the Kettlebell Association™ en eigenaar van Fundamentals, een onder eigen label en in samenwerking met een eigen biochemicus ontwikkelde supplementenlijn van farmaceutische kwaliteit.

Zoals gezegd: Overload Worldwide™ staat voor kennis, kwaliteit en resultaat………!

 De voordelen van MijnPHP

Daarom gingen al meer dan 10.000 mensen jou voor

trainingsschema
online account
supplementenschema
resultaat
voedingsschema
Meer info